Sälj guld och flytta

Bor du på ett ställe med mycket våld? Lever du i en relation där det förekommer våld eller är dina barn utsatta för mobbning? Det är mycket som påverkar dina möjligheter att förändra din situation, men brist på pengar försvårar alltid. Sälj ditt guld och få mer pengar så att du kan flytta eller göra nödvändiga förändringar.

Sälja guld

Med mer pengar på kontot har du större frihet och möjlighet att påverka din situation. Lättaste och snabbaste sättet att tjäna pengar är genom att sälja guldföremål som bara ligger: örhängen, slipsnål, halsband eller en ring. Gå igenom ditt hem och hitta guldsmycken som du kan sälja. Vanligtvis ska man undvika att sälja släktgods, men om det handlar om ditt liv är ditt liv det viktigaste. Sedan går du in på Diamantbrev för att sälja guld till marknadens bästa pris. Du får hem ett försäkrat brev, lägger i dina föremål och sedan lägger du det på postlådan. Inom ett dygn har du pengar på ditt bankkonto.

Ta dig vidare

Om du lever med våld eller bor i ett område med mycket våld ska du ta dig vidare. Du ska inte stanna kvar i en relation där det finns fysisk eller psykisk misshandel. Detsamma gäller om du bor i ett bostadsområde där du inte känner dig säker på kvällen. Då är något fel och du bör flytta. Genom att sälja guld till Diamantbrev får du mer pengar att röra dig med. Så att du inte känner att du sitter fast.

Om du lever tillsammans med en person som misshandlar dig ska du aldrig visa honom eller henne pengar. Du bör redan idag starta ett bankkonto som personen inte vet om. Du gör det online med ditt bank-ID och kan vara trygg i att personen inte får reda på det. Förslagsvis tar du bort bankens app efter att du loggat in på kontot, så att personen inte råkar se appen. Eller så loggar du in på hemsidan och tar bort historiken.

Leva utan våld

Våld är inte normalt. För många som vuxit upp med våld eller levt i en våldsam relation under en längre tid så har det blivit något normaliserat. För att ta dig vidare i livet bör du också ta emot professionell hjälp, så att du kan läkas i ditt inre.